Friday, 2 November 2012

Hari Graduasi Pra Universiti SMK Muhibbah 2012

Assalamualaikum semua .. Maaf laa sebab lama dah tak update blog ne . Ntah berapa bulan kan .. Sorry ek .. Hari ni saya kembali menceriakan hari anda dengan cerita - cerita saya sepanjang saya menyepi tu .. 
Pada 31 Oktober 2012 bersamaan hari Rabu , sekolah kami telah menganjurkan Hari Graduasi Pra Universiti 2012 bagi pelajar - pelajar STPM 2012 .. Hari Graduasi ini adalah yang pertama sekali pernah diadakan oleh sekolah kami . Dulu takde tauu .. Daripada saya banyak ckp kat sini , lebih baik saya perlihatkan kepada anda semua moment2x penting sepanjang program ini . No negatif comment about pic I show u tauu .. 





sedikit sedutan video sebelum majlis bermula .. :) 


menyambut ketibaan Pengetua SMK Muhibbah bersama - sama wakil PIBG sekolah 


Bacaan doa yang dipimpin oleh Muhammad Firdaus bagi memberkati majlis .. Aminnn ~ :) 



Barisan penari yang akan mempersembahkan tarian . Fyi , durg ne pelajar sekolah kami jua . bdk 6 rendah .. 


Tarian menyambut Selamat Datang 



posing cute dulu sebelum menari ,


tarian Sumazau Kreatif .. 







Ucapan ringkas daripada YDPA Pra Universiti Smk Muhibbah 
Nor Huda binti Jaraime 


Ucapan ringkas daripada wakil PIBG sekolah 


Ucapan ringkas daripada Pengetua SMK Muhibbah 


posing dekat tangga dulu sebelum naik ke dewan kastam di tingkat 4 . 


Rosnah dan Zarit yang bertanggungjawab membuat dan mengedarkan buku aturcara 


senyum :) tak perlu kata apa - apa :) 




Adik2x 6 Rendah 


Qutai n Ady 


Barisan pendidik yang memang " kamcing " dengan kami .. 


Ceramah motivasi daripada Cikgu Malin Manni .. 



Adik2x 6 Rendah yang comel loteh .. 


berdiri tegak semua !! Jom Nyanyi lagu Negara ku , Sabah Tanah Airku dan Lagu Sekolah 


Tadahkan tangan ! Baca doaaa .. eheh 


Al hazrin dan Ummi Nur Zahidah yang menjadi Pengerusi Majlis .. Bersama Cikgu Iffah yang sibuk urus semua benda .. 



edaran buku aturcara kepada tetamu jemputan .. 

Baiklah semua , setakat ne seja coretan saya . Actually , byk gambar yang aku nak share tapi masa mencemburui kita .. takpe . ok le ne utk tatapan mata korang kan .. 

Assalamualaikum ^_^







No comments:

Post a Comment