Thursday, 16 August 2012

Assalamualaikum readers .. 
Hari ni bersamaan 16 Ogos 2012 , aku tak berapa sihat .. tetiba je sakit . Aku pun tak tau knp . 
Mgkin faktod cuaca kot , ye la . Cuaza kat Sandakan ne tak menentu , sekejap hujan sekejap panas terik ..
Kelmarin ( 15 Ogos 2012 ) , Aku cuma sakit tekak je .. Ingat sakit biasa2x je . Bila malam nya , tetiba je aku menggigil kesejukan .. Tak pernah seumur hidup ku menggogil seperti itu , That's my first time . 
Sampaikan nak bgn sahur pun tak larat dah .. So , " CUTI PUASA la tadi " ehehe .

Skali pagi , bapaku tnya " Sakit demam ka kau "
Aku jwb " iya "
trus bapaku ckp " nanti kita p klinik wawasan " 
aku jwb " bha ya la "

Sblm p klinik jam 9 pagi td , Aku muntah2x lagi di umah . Cirit birit lagi . Sakit kepala lagi ..
Mmg sengsara la aku tadi pagi . 

No comments:

Post a Comment